Ingrediente:
-2 cutii de pastă de tomate de 150 gr./buc.
-2 linguri ulei
-100-150 gr. paste (de care preferi)
-2 lingurițe sare
-1/2 linguriță piper
-1/2 liguriță zahăr
Mod de preparare:
Cea mai rapidă (cel puțin rețeta mea așa este) supă e supa de roșii. Într-o oală de 3 litri, pui uleiul și pasta de tomate. Peste torni, 2 litri de apă, adaugi sarea, piperul și zahărul. Când fierbe, dai focul la mediu spre mic și pui pastele. Le fierbi cât scrie pe pungă, maxim 8 minute, amestecând din când în când. Când s-a scurs timpul de fierbere a pastelor, e gata. Poate ți se pare prea simplă, sau cu prea puține ingrediente, dar să ști că este foarte bună. Zahărul îl adaugi pentru a mai tăia din aciditate. Cei din familia mea o apreciază foarte mult. Sper să îți placă această rețetă, că de reușit sunt convinsă că o să îți reușească.
Poftă bună. Aștept comentarii.