Supă de roșii

                             Ingrediente:

-2 cutii de pastă de tomate de 150 gr./buc.

-2 linguri ulei

-100-150 gr. paste (de care preferi)

-2 lingurițe sare

-1/2 linguriță piper

-1/2 liguriță zahăr

                       Mod de preparare:

     Cea mai rapidă (cel puțin rețeta mea așa este) supă e supa de roșii. Într-o oală de 3 litri, pui uleiul și pasta de tomate. Peste torni, 2 litri de apă, adaugi sarea, piperul și zahărul. Când fierbe, dai focul la mediu spre mic și pui pastele. Le fierbi cât scrie pe pungă, maxim 8 minute, amestecând din când în când. Când s-a scurs timpul de fierbere a pastelor, e gata. Poate ți se pare prea simplă, sau cu prea puține ingrediente, dar să ști că este foarte bună. Zahărul îl adaugi pentru a mai tăia din aciditate. Cei din familia mea o apreciază foarte mult. Sper să îți placă această rețetă, că de reușit sunt convinsă că o să îți reușească.

                            Poftă bună. Aștept comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *