Fursecuri cu lămâie

               Ingrediente:

-450 gr. unt moale

-1 cană zahăr fin

-2 gălbenușe

-2 lămâii, zeama și coaja rasă

– 4 căni făină

-1 linguriță praf de copt

               Mod de preparare

 Pentru început, amesteci untul cu zahărul și un praf de sare, cu mixerul, până se topește zahărul. Unt moale, înseamnă unt la temperatura camerei. Adaugi pe rând, gălbenușurile, coaja de lămâie, zeama de lămâie, amesteci cu mixerul până se încorporează toate ingredientele, și la sfârșit, adaugi făina și praful de copt. Încălzești cuptorul la 170 de grade, cu o lingură pentru înghețată, iei din compoziție și pui pe tava tapetată cu hârtie de copt. Din aceste ingrediente îți ies două tăvi de aragaz cu fursecuri. Le ții la cuptor 18-20 de minute. Le scoți cu o paletă pe un grătar până se răcesc. Într-o cutie de tablă, poți să le păstrezi până la 2 săptămâni, bine nu cred că poți să reziști atâta timp lângă ele. Sper că ți-a plăcut această rețetă, că de reușit, sunt convinsă că îți va reuși.

          Poftă bună. Aștept comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *