Friptură de curcan

               Ingrediente:

  • o pulpă de curcan sau aripă
  • o ceapă medie tăiată solzi
  • 3 căței de usturoi
  • 4 lingurițe de sare
  • 2 lingurițe de piper
  • 2 linguri de ulei

                Mod de preparare:

     Cureți carnea de pene, puf si ce mai are, o speli și o ștergi cu prosoape de hârtie. Într-o cratiță pui 2 linguri de ulei si când s-a încins, la foc mare, pui carnea și o rumenești pe ambele părți. Dă-i focul la mic spre mediu, pui ceapa și usturoiul, cam 1/2 cană apă, pui capacul si o lași aproximativ 40-50 de minute. Între timp ai grijă să nu se ardă, dacă e nevoie mai pui puțină apă. O poți servi cu ce garnitură îți place, pireu de cartofi, mazăre, varză, etc. Sper că ți-a plăcut rețeta, că de reușit sunt convinsă că iți va reuși.

    Poftă mare. Astept comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *